U trendu

Lidl uručio nagrade dobitnicima nagradne igre „Hvala od srca“

NOVI SAD – Kompanija Lidl Srbija je uručila danas glavne nagrade dobitnicima Velike nagradne igre „Hvala od srca“ na ceremoniji ispred prodavnice u Novom Sadu.

Uručen je automobil BMW 320d, koji je otišao u Novi Sad, pet vaučera za zimovanje u Srbiji za celu porodicu i deset dvostranih frižidera, saopštenju kompanije Lidl Srbija.

Na zvaničnoj dodeli nagrada, u ime kompanije Lidl Srbija obratila se Martina Petrović, rukovodilac korporativnih komunikacija, koja je dobitnicima uručila nagrade, a domaćin programa bio je Slobodan Šarenac.

„Kako bismo se zahvalili potrošačima na poverenju i toploj dobrodošlici u svim gradovima, povodom Lidlovog rođendana organizovali smo nagradnu igru u kojoj smo podelili oko 700 vrednih nagrada. Ovo je način da pokažemo da mislimo na naše verne potrošače i da volimo da ih iznenadimo“, izjavila je Petrović.

Najsrećnija ovoga puta bila je Sandra Šoja iz Novog Sada, koja je osvojila automobil BMW 320d, a koja prvi put učestvuje u nagradnoj igri.

„Baš sam skoro razmišljala kako ne poznajem osobu koja je nekada dobila nagradu, tako da se nisam previše nadala. Ubacila sam ukupno pet koverti. Oduševljena sam automobilom koji sam dobila i razmisliću o tome gde ćemo ga prvi put provozati“, izjavila je Šoja.

Vaučere za zimovanje osvojili su: Marina Jovanović, Zorica Srbinoska, Jovica Jevtić, Radiša Mirković i Veroslava Kokić, a srećni dobitnici „side by side“ frižidera su: Mila Strainović, Irena Đurđević, Aleksandra Konstatinović, Slavko Švonja, Ivan Gligorijević, Dragica Vulović, Srđan Petković, Dragan Simonić, Vesna Kitanović i Lazo Sebez.

Kompanija Lidl Srbija je Veliku nagradnu igru „Hvala od srca“ organizovala povodom prve godišnjice poslovanja, a dobitnici vrednih nagrada izvučeni su na dan rođendana, 11. oktobra. Javno izvlačenje tri glavne nagrade organizovano je uživo na Prvom programu RTS-a. Nakon provere regularnosti, imena svih dobitnika objavljena su na sajtu kompanije Lidl.

Osim glavnih nagrada, Lidl je poklonio i 15 električnih trotineta Xiaomi mi, 100 štapnih miksera Bosć, 400 vaučera za kupovinu u Lidlu u vrednosti od 3.000 dinara i 200 vaučera u vrednosti od 6.000 dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar