U trendu

Ljubiša Veljković izabran za člana Nadzornog odbora Udruženja osiguravača Srbije

 Predsednik Izvršnog odbora Milenijum osiguranja Ljubiša Veljković je na Skupštini Udruženja osiguravača Srbije (UOS) izabran je za člana Nadzornog odbora ove organizacije, saoptila je danas ta osiguravajuća kuća.

Imenovanjem Ljubiše Veljkovića na tu funkciju odato je priznanje i Milenijum osiguranju za uspešan rad i visoke standarde koje poštuje pune tri decenije, koliko posluje u Srbiji, navodi se u saopštenju.

Istaknuto je da Ljubiša Veljković ima ogromno iskustvo u oblasti osiguranja, gde na različitim pozicijama radi već gotovo dve decenije, a u Milenijum osiguranju nalazi se poslednjih osam godina.

„Očekivano je da će svoje bogato iskustvo i visoke principe u poslovima osiguranja, koje je Ljubiša Veljković postavio, nadogradio i primenjivao tokom godina rada u Milenijum osiguranju, tokom trajanja svog mandata, na obostrano zadovoljstvo, preneti i na Udruženje osiguravača Srbije“, navodi se u saopštenju.

Udruženje osiguravača Srbije ima 19 članova i između ostalog obavlja poslove od zajedničkog interesa za članove Udruženja, a u okviru javnih ovlašćenja i poslove nacionalnog biroa osiguranja, koji proizlaze iz međunarodnog sporazuma o osiguranju vlasnika motornih vozila od odgovornosti za štete nastale upotrebom motornih vozila u zemlji i inostranstvu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar