U trendu

Međunarodni sajam komunalne opreme od 5-7. juna u KG

BEOGRAD – Međunarodni sajam komunalne opreme “Komdel ekspo”, 15. po redu, održaće se od 5. do 7. juna na Šumadija sajmu u Kragujevcu, najavljuju iz Privredne komore Srbije.

Preko 30 proizvođača, uvoznika i distributera komunalne opreme predstaviće se tokom tri dana na 1.600 kvadratnih metara u sajamskoj hali i oko 600 kvadratnih metara na otvorenom.

Sajam “Komdel ekspo”, kao najznačajnija smotra komunalne privrede, prilika je da se naznače ogromni potencijali, ali i ključni problemi ovog sektora privrede od posebnog značaja, poručuju iz PKS, koja organizuje sajam u saradnji sa Poslovnim udruženjem komunalnih preduzeća “Komdel”, JKP “Šumadija Kragujevac” i “Šumadija sajam”, a pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca.

Tokom čitave sajamske manifestacije biće organizovane tematske prezentacije na kojima će posetioci moći bolje da se upoznaju sa ponudom izlagača.

U okviru bogatog stručnog programa, drugog dana sajma biće organizovano više tematskih skupova u organizaciji Udruženja za komunalne delatnosti PKS, PKS-RPK Kragujevac i Poslovnog udruženja komunalnih preduzeća “Komdel”.

U okviru tematskih rasprava o aktuelnim temama govoriće i državni sekretar u Ministarstvu zaštite životne sredine, kao i državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.