U trendu

Menadžeri Srbije biraju najbolje u 2018. godini

Srpska asocijacija menadžera (SAM) pokrenula je nominacije za prestižna priznanja „SAM Godišnje nagrade 2018“ namenjene poslovnoj javnosti.

Godišnje nagrade dodeliće se najboljim menadžerima, kompanijama, pojedincima i inicijativama koje se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja, razvoj liderstva među mladima, kao i za bolji život svih građana u celini, navodi se u saopštenju SAM-a.

Promocija izuzetnosti i podsticanje konkurentnosti i kreativnosti u različitim sferama društvenog i poslovnog života su glavni ciljevi SAM Godišnjih nagrada, a ovogodišnje nagrade biće dodeljene u sledećim kategorijama: menadžer godine, mladi menadžer godine, poslodavac godine, poslodavac godine u kategoriji MMPP, društveno odgovorna kompanija godine, nagrada za promociju i razvoj liderstva među mladima, najbolji program za razvoj talenata, regionalni projekat godine i specijalna nagrada žirija.

Dobitnici nagrada biće proglašeni na svečanoj ceremoniji „SAM Gala“, 12. decembra, na kojoj će prisustvovati najuticajnije zvanice iz poslovnog, političkog, kulturnog i medijskog života Srbije.

Prošle godine, nagrade su dodeljene u 11 kategorija.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar