U trendu

Milenijum osiguranje pozvalo oštećene putnike Barcino tursa da podnesu zahtev za naknadu štete

Milenijum osiguranje pozvalo je danas sve oštećene putnike, da podnesu odštetne zahteve za isplatu naknade štete iz osiguranja, za aranžmane koje su kupili kod Turističke agencije „Barcino turs“ na teritoriji Srbije, ako to do sada nisu učinili.

Isplata odštete svim putnicima će, uključujući i one koji su do sada podneli zahteve, početi tek kada svi oštećeni budu podneli odštetne zahteve uz svu potrebnu dokumentaciju, kako je predviđeno prema ugovoru o osiguranju, navedeno je u saopštenju te osiguravajuće kuće.

Oštećeni putnici kompletnu dokumentaciju i popunjen Obrazac za prijavu štete treba da dostave na imejl adresu prijava@milenijum-osiguranje.rs ili putem preporučene pošte, na adresu Bulevar Milutina Milankovića 3b, Novi Beograd.

Putnici treba od dokumentacije da dostave pisani ugovor o turističkom putovanju, opšte uslove putovanja, program turističkog putovanja, potvrdu o garanciji putovanja, dokaze o plaćanju ugovorene cene putovanja u celosti ili delimično (fiskalni računi, avansni računi uz fiskalni račun, izvod iz banke), očitanu ličnu kartu i kopiju kartice sa tekućim računom oštećenog lica.

Milenijum osiguranje zadržava pravo da zatraži i drugu neophodnu dokumentaciju u zavisnosti od konkretnog slučaja.

Agencija „Barcino turs“, proglašena je insolventnom 3. januara, u skladu sa današnjim dopisom ministarstva turizma i omladine.

Prema podacima Jedinstvenog registra računa pri Narodnoj banci Srbije, računi te agencije su u blokadi od 30. oktobra prošle godine, a iznos blokade je oko 19 miliona dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar