U trendu

Ministarka Matić u poseti Prijepolju

PRIJEPOLJE – Ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić posetila je opštinu Prijepolje i tom prilikom sa predsednikom te opštine Vladimirom Babićem razgovarala o projektu adaptacije parka „Narodnih heroja“, kao i novim potencijalnim projektima.

Matić je rekla da su taj projekat uz revitalizaciju sportsko – rekreativnih terena i dečijeg igrališta, kao i druge aktivnosti na planu podsticanja turizma na području opštine Prijepolje usmereni na adaptaciju i modernizaciju spomenika kulture i razvoju turističke ponude aktivnog odmora i sportske rekreacije.

Istakla je da će ovim projektom biti prevaziđen izostanak sadržaja na otvorenom na opštini Prijepolje, navodi se u saopštenju Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija.

Matić je podsetila da je resorno ministarstvo za prvu fazu ovog projekta opredelilo 37 miliona 800 hiljada dinara, a da je od 2015. do 2021. godine za projekte razvoja turizma u opštini Prijepolje ukupno opredelilo 65 miliona 450 hiljada dinara.

Tokom posete Prijepolju ministarka je obišla ES Komerc, najznačajniju trgovinsku kuću u ovom području, dodaje se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.