U trendu

Mišković se povlači iz operativnog upravljanja Deltom

BEOGRAD – Nova organizacija menadžmenta Delta Holdinga po kojoj će, umesto predsednika kompanije i Borda direktora, kompanijom rukovoditi Upravni odbor i Izvršni odbor stupa na snagu 1. juna, a Miroslav Mišković, dosadašnji predsednik Delta Holdinga, biće predsednik Upravnog odbora, objavila je ova kompanija.

Miškovih na novoj poziciji namerava da se povuče iz operativnog upravljanja kompanijom i da svoje iskustvo i znanje usmeri u tri oblasti, navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će njegov fokus biti usmeren na internacionalni razvoj Delte, na rad sa mladim ljudima u kompaniji, odnosno formiranje budućeg menadžmenta i na razvoj sela u Srbiji, posebno kroz kompanijski projekat Naše selo.

Poslovanje Delta Holdinga vodiće Izvršni odbor na čijem će čelu biti Milka Vojvodić, dugogodišnji viši potpredsednik za ekonomiju i finansije.

„U trenutku kada slavimo 30 godina rada i kada se spremamo za useljenje u novu, najmoderniju poslovnu zgradu, pravi je momenat za promene u menadžmentu Delta Holdinga“, izjavio je Miroslav Mišković.

Naveo je da će ove promene doneti napredak jer, kako je rekao, kompanija ima iskusan menadžment, koji je gradila tri decenije.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.