U trendu

Mister D: 50 odsto popusta u više od 200 restorana

BEOGRAD – Aplikacija za dostavu hrane Mister D pripremila je za korisnike popust od 50 odsto u više od 200 restorana u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu i Pančevu.

Servis za dostavu hrane, kako je navedeno u saopštenju, za manje od tri meseca stekao je poverenje velikog broja korisnika i sada je odlučio da ponovo obraduje korisnike velikom akcijom.

„Odlučili smo da na praznik šale pokažemo da se aplsolutno ne šalimo i da veliki broj korisnika koji svakodnevno raste, obradujemo popustima od čak 50 odsto. Više od 200 najboljih restorana iz Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i Pančeva priključilo se ovoj akciji. MrD je za manje od tri meseca dokazao da ne planira da stane i da ćemo se na tržištu zadržati kao potpuno konkurentni, a jedini domaći servis za dostavu hrane“, rekao je komercijalni direktor Mr. D, Marko Stanković.

Pored svakodnevnih popusta, akcija i besplatne dostave, Mr. D za naredni period najavljuje i uvođenje loyalty programa za svoje najvernije korisnike.

„Kako bi se na pravi način odužili našim najvernijim korisnicima, jedna od novina koju planiramo da uvedemo je i loyalty program. Mi brinemo o svojim korisnicima i želimo da im to pokažemo na svakom koraku. Upravo zbog njih, redovno radimo na unapređenju kako aplikacije, logističke i korisničke podrške, tako i na broju i raznovrsnosti restorana koji su svakodnevno u ponudi. Naš cilj je najbolje korisničko iskustvo iz topline vašeg doma“, dodao je Stanković.

Servis za dostavu hrane planira širenje i na druge gradove širom Srbije.

Aplikacija Mister D može se preuzeti sa App ili Play stora, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar