U trendu

Mister D dostava od sada i u okviru CarGo aplikacije

BEOGRAD – Aplikacija za dostavu hrane Mister D od sada je dostupna i na CarGo aplikaciji, a kako bi korisnici imali još jednostavnije iskustvo napravljena je prečica do App ili Play stora u okviru CarGo super aplikacije.

Ovakav vid unakrsne ponude zasnovan je na strateškom partnerstvu o saradnji između dve platforme, navedeno je u saopštenju.

„Umesto dosadašnjeg Batlera, korisnicima smo omogućili nastavak korišćenja usluge preko platforme Mister D. Servis za dostavu, koji se na našem tržištu pojavio pre šest meseci, zadobio je simpatije i poverenje velikog broja korisnika, koji će na našoj aplikaciji, od sada, moći da u samo par klikova, iz udobnosti svoga doma uživaju i naručuju svoju omiljenu hranu po pristupačnim cenama“, poručuju iz CarGo.

Mister D, dostupan je u čak osam gradova, a u ponudi se nalazi preko 1.200 restorana različitih svetskih kuhinja.

Takođe, od skoro je uveo i jedinstveni loyalty program u Srbiji, koji svim korisnicima omogućava svakodnevno sakupljanje poena i prelaske na nivoe članstva uz koji svaka narudžbina donosi neverovatne benefite.

Aplikacija Mister D Local Food Delivery može se preuzeti sa App ili Play stora, a od sada može se pronaći i na Car:Go aplikaciji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.