U trendu

Momirović: Put Novi Sad-Bačka Palanka biće gotov do proleća

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović obišao je danas radove na rekonstrukciji puta Novi Sad – Bačka Palanka na deonici od 17,5 kilometara između Bačke Palanke i Begeča i najavio da bi sve trebalo da bude završeno do proleća.

Radovi su podeljeni u četiri faze, tako što je u prvoj fazi planirana izgradnja kružne raskrsnice na početku obilaznice oko Bačke Palanke, dok su u drugoj fazi u toku radovi na rekonstrukciji puta od kružne raskrsnice na početku obilaznice oko Bačke Palanke do nove kružne raskrsnice na ulazu u naselje Gložan u dužini od 10,2 kilometra.

Momirović pozvao građane da štede energiju

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović danas je štede energiju i na taj način doprinesu nastavku relizacije infrastrukturnih projekata u Republici.

On je tokom obilaska radova na rekonstrukciji puta Novi Sad-Bačka Palanka rekao da Srbija u jeku velike energetske krize i rata u Evropi, produžava da radi na velikim insfrastrukturnim projektima, pre svega na gradnji auto-puteva i železničke mreže.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.