U trendu

MTEL, novi član Telekoma, počeo da pruža usluge u S. MAK

SKOPLJE – Novi telekomunikacioni operator u Severnoj Makedoniji – MTEL, član Telekom Srbija grupe, otvorio je danas prvu poslovnicu u centru Skoplja.

Vrata prvog prodajnog mesta MTEL-a u Severnoj Makedoniji u ulici Makedonija otvorili su generalni direktori Telekoma Srbija i MTEL-a Vladimir Lučić i Marko Lopičić, saopšteno je iz Telekoma.
Naveli su da Telekom Srbija, kompanija koji važi za regionalnog lidera u sektoru telekomunikacija, sa posebnim zadovoljstvom pokreće svoje poslovanje u Severnoj Makedoniji.
„Naša kompanija već pruža usluge za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi. Severna Makedonija je u oblasti telekomunikacija izuzetno napredna i ulazak na to tržište vidimo kao izazov u koji ćemo uložiti iskustvo i znanje stečeno kroz poslovanje u Srbiji, BiH i Crnoj Gori“, rekao je Lučić i dodao da je novo tržište konkurentno i dobro uređeno.

Kao kompanija kojoj je zadovoljstvo korisnika najviši prioritet, Telekom Srbija grupa nastoji da u svakoj zemlji u kojoj posluje ponudi nove koncepte usmerene ka bogaćenju korisničkog iskustva i da, na taj način, doprinese daljem razvoju sektora telekomunikacija u zemlji i regionu, naveo je on.

MTEL stoga, kao deo velike porodice Telekom Srbija grupe, nudi ekskluzivnu i jedinstvenu ponudu makedonskim građanima.
Lopičić je naveo da je MTEL na početku rada u Severnoj Makedoniji ponudio vrhunsku satelitsku televiziju, a ljubiteljima dobrog programa MTEL nudi najbolji izbor televizijskih kanala i ekskluzivnih sadržaja.

Ponuda je, kako je naveo pažljivo osmišljena i svrstana u tri veoma povoljna paketa koji obuhvataju više od 150 kanala.

„Uvereni smo će takva ponuda, koja sadrži najkvalitetniji sportski sadržaj na kanalima Arena sport, zatim vrhunski filmski i serijski program na kanalima Superstar, ponuda svih makedonskih nacionalnih televizija, Pink kanala, kao i odličan izbor dokumentarnih, muzičkih i dečijih kanala, postati omiljeni televizijski izbor građana Makedonije“, izjavio je Lopičić.
Kako su naveli, MTEL ima velike ambicije na tržištu u Severnoj Makedonije i planira da korisnicima ponudi i druge telekomunikacione usluge i digitalne servise.
MTEL Global, naša članica sa sedištem u Austriji, ima više od 100.000 korisnika, a prisutna je širom Evrope, SAD i Kanade.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar