U trendu

MTEL postao i mobilni operator u Severnoj Makedoniji

SKOPLJE – Član Telekom Srbija grupe MTEL od danas počinje da pruža nove usluge u Severnoj Makedoniji – mobilnu telefoniju i internet, kao i pakete usluga koje uključuju i satelitsku televiziju.

MTEL na ovaj način proširuje svoju ponudu vrhunskih servisa i ekskluzivnih digitalnih sadržaja, koji korisnicima nude drugačije iskustvo u domenu telekomunikacija, saopštio je Telekom.

Ponuda koju MTEL od sada nudi korisnicima osmišljena je prema potrebama i željama građana, kao i prema osobenostima domaćeg telekomunikacionog tržišta.

„Za ovih godinu dana, koliko smo prisutni na tržištu, korisnici su imali priliku da nas upoznaju, da isprobaju uslugu i podršku koju im pružamo. Od danas mogu da nam se obrate za vrhunsko iskustvo mobilne telefonije i interneta, televizije i paketa usluga. Posebno bih korisnicima skrenuo pažnju na našu ponudu u pripejd segmentu, za koju smo uvereni da će predstavljati pravo osveženje na tržištu“, izjavio je generalni direktor MTEL Marko Lopičić.

Izdvaja nas, takođe, i ponuda digitalnih servisa, jer će naši korisnici moći da dobiju ekskluzivan pristup za dve aplikacije mPlay TV i balkanmyusic koje nude najbolji izbor zabavnog sadržaja, kako serijskog programa i filmova, tako i atraktivne muzike, istakao je Lopičić.

Telekom Srbija grupa, u oviru koje posluje i MTEL, nastoji da na svakom tržištu na kojem posluje ponudi kvalitetne usluge i vrhunsku ponudu, uvek iznova poboljšavajući iskustvo korisnika.

Povodom početka pružanja usluga mobilne telefonije, generalni direktor Telekoma Srbija Vladimir Lučić je ukazao da MTEL dolazi iz porodice regionalnog lidera, što će se svakako pozitivno odraziti i na kvaliltet ukupne ponude na tržištu.

„Izdvaja nas dobro poznavanje poslovanja u ovom regionu, jer pružamo usluge i ekskluzivne sadržaje putem multimedijalnih platformi na celom području, od Severne Makedonije do Slovenije. Od MTEL-a ubuduće treba očekivati nove investicije, otvaranje novih radnih mesta i širenje mreže lokalnih partnera“, rekao je Lučić.

Dodaje da je Telekom Srbija sada u velikoj ekspanziji.

„Dok ovde počinjemo da nudimo nove usluge, istovremeno širimo delatnost naših zavisnih preduzeća na području Evrope, kao nedavno u Švajcarskoj, a plan je da uskoro budemo priustni na tržištama u Nemačkoj i SAD“, rekao je Lučić.

Telekom Srbija grupa već pruža usluge u oblasti mobilne telefonije, interneta i televizije za više od 11 miliona korisnika u regionu i Evropi.

Kompanija konstantno nastoji da svojim korisnicima predstavi nove koncepte usluga, da unapredi iskustvo kroz inovativnu ponudu, ali i da bude pokretač razvoja kako lokalnog, tako i regionalnog tržišta ka potpunoj digitalnoj transformaciji, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar