U trendu

Na Beogradskom maratonu predstavljena nova usluga Pošte Srbije – paketomati

Pošta Srbije saopštila je danas da je nova usluga – paketomati predstavljena simbolično na 35. Beogradskom maratonu, sa koga je najavljen početak pružanja ove usluge od ponedeljka, 16. maja.

Na Beogradskom maratonu su predstavljeni i maskota paketomat i razglednice sa motivima maratona i igračke – paketomati, koje je Pošta Srbije poklonila učesnicima maratona i posetiocima.

„Usluga paketomati od ponedeljka će početi da se pruža u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kraljevu, Novom Pazaru i Pančevu, a prvih 20 paketomata Pošte Srbije, prepoznatljivo obeleženih i modernog dizajna, sa istaknutim uputstvima za upotrebu, postavljeno je na prometnim i lako dostupnim lokacijama u ovim gradovima“, navodi se u saopštenju.

Kao pokrovitelj maratona Pošta Srbije je i dodelila nagrade pobednicima takmičarske trke „Pošta Srbije Štafetni polumaraton“.

Informacije o novoj usluzi i lokacijama istaknute su na sajtu Pošte Srbije na linku https://paketomat.posta.rs.

Pošta Srbije je uoči maratona objavila i prigodno izdanje poštanskih maraka „35. Beogradski maraton“, u čast jubileja dogadjaja od posebnog značaja za grad Beograd i Srbiju.

Stručnu saradnju u realizaciji izdanja obezbedio je direktor Beogradskog maratona Darko Habuš, dok je grafička realizacija delo „Hominid studia“ iz Beograda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.