U trendu

Nacionalni konkurs Pošte Srbije za preduzetnice počinje 8. marta

Pošta Srbije drugu godinu zaredom organizuje nacionalni nagradni konkurs „100 uspešnih poslovnih žena“, ovoga puta namenjen preduzetnicama iz ruralnih i negradskih područja, čime nastavlja da podržava žensko preduzetništvo i poklanja pažnju unapređenju položaja žena na tržištu rada, najavila je danas ta kompanija.

Pod sloganom „Najbolje tek dolazi“ konkurs počinje 8. marta i traje do 8. aprila.

Za 100 najboljih kandidatkinja po oceni stručne komisije, Pošta Srbije će obezbediti nacionalnu vidljivost njihovog poslovanja kroz besplatan oglasni prostor u više od 1.500 pošta širom Srbije.

Pobednice i njihovo poslovanje će pored predstavljanja u brošuri koja će biti dostupna bez naknade korisnicima poštanskih usluga, kao i u onlajn brošuri, biti predstavljene i na monitorima u poštama, na korporativnom sajtu i zvaničnim profilima Pošte na Instagramu, Fejsbuku, Linkedinu i Youtube kanalu, čime će njihovi biznisi postati vidljiviji i bolje pozicionirani na nacionalnom tržištu roba i usluga.

Kriterijumi za ocenjivanje su, između ostalog, uspešnost prezentovanih poslovnih aktivnosti ili poslovne ideje, nagrade u oblasti poslovanja ili stvaralaštva, društveno-odgovorne aktivnosti.

Detaljne informacije o uslovima konkursa i načinu prijave dostupne su na internet adresi http://preduzetnice.posta.rs, dok je za dodatna pitanja na raspolaganju imejl adresa konkurspreduzetnice@posta.rs.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar