U trendu

Nacionalni nagradni konkurs Komercijalne banke

BEOGRAD – Vredne nagrade – više od 1.000 laptop računara, mobilnih telefona, zvučnika i vaučera za kupovinu – mogu ove jeseni da osvoje korisnici nacionalnih DinaCard kartica Komercijalne banke.

Učešće u velikom nagradnom takmičenju „Uz DinaCard karticu kupovina je puna poklona“ direktno će uzeti svi klijenti Komercijalne banke, članice NLB Grupe, aktivni korisnici DinaCard Start, DinaCard Klasik, DIS DinaCard kobrending i DinaCard kreditnih kartica.

Najbolje rangirani učesnici, sa najvećim brojem plaćanja nacionalnim karticama u periodu od 10. novembra do 31. decembra biće nagrađeni u januaru naredne godine iz fonda vrednog više od 30.000 evra, saopštila je Komercijalna banka.

Kao institucija tradicionalno okrenuta klijentima, Komercijalna banka neprekidno promoviše efikasna, pouzdana, ali i povoljna rešenja za platne transakcije – kako za trgovce, tako i za korisnike kartica.

Jedno od njih je zasigurno nacionalna DinaCard kartica, koja se može koristiti za plaćanje robe i usluga, podizanje gotovine na bankomatima, plaćanja na veb sajtovima domaćih trgovaca i obaveza prema državi – u zemlji i 160 zemalja sveta.

Zbog toga, sve svoje transakcije još danas poverite DinaCard kartici – za sigurna i povoljna plaćanja i kupovinu punu poklona, poručila je Komercijalna banka.

Više informacija se može naći na sajtu www.kombank.com .

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.