U trendu

Nacionalno priznanje iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu i novosadskom hotelu 'Ε eraton'

Komisija za dodelu nacionalnih priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu, danas je nagradu za treΔ‡e mesto uručila hotelu „Ε eraton“ (Sheraton) Novi Sad, za 2019. godinu.

„Povelja 28. april“ u kategoriji manje od 250 zaposlenih, uručena je direktoru hotela „Ε eraton“ Novi Sad Novaku BojaniΔ‡u, navedeno je u saopΕ‘tenju.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast Ε‘to smo dobitnici ovog značajnog priznanja, jer je ono i zvanična potvrda naΕ‘eg svakodnevnog truda i zalaganja da obezbedimo Ε‘to sigurnije radno okruΕΎenje za naΕ‘e zaposlene. Zdravlje i bezbednost zaposlenih je naΕ‘ apsolutni prioritet, jer brinuΔ‡i jedni o drugima, poΕ‘tujuΔ‡i najviΕ‘e standarde bezbednosti, brinemo o celokupnoj zajednici i dajemo dobar primer ostalim poslodavcima, pogotovo u ovim izazovnim vremenima”, rekao je BojaniΔ‡.

Nacionalna priznanja iz oblasti bezbednosti i zdravlja na radu se od 2010. godine dodeljuju jednom godiΕ‘nje, povodom obeleΕΎavanja Svetskog dana bezbednosti i zdravlja na radu i Dana bezbednosti i zdravlja na radu u Srbiji – 28. aprila.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.