U trendu

Nagrada za Er Srbiju u Njujorku, više od 2,6 miliona putnika u 2016.

Er Srbiji će za dve nedelje u Njuroku biti uručena nagrada za liderstvo na tržištu avijacije, koju dodeljuje Air transport world, izjavio je danas generalni direktor Etihad aviation grupe Džejms Hogan.

„To je izuzetno priznanje“, rekao je Hogan na otvaranju višenamneskog centra Etihad aviation grupe na Novom Beogradu i zahvalio direktoru Danetu Kondiću i njegovom timu na zalaganju.

Hagan je istakao da je Er Srbija prevezla više od 2,6 miliona putnika do 44 destinacije, što je povećanje od tri odsto u odnosu na 2015. godinu.

Kako je naveo, to i jasan je pokazatelj u kojoj meri je Er Srbija dobro prihvaćena.

„Naši dobri odnosi sa Srbijom su počeli kada je Etihad ervejs stekao vlasnički udeo od 49 procenata u srpskoj nacionalnoj kompaniji“, kazao je generalni direktor Etihad aviation grupe.

Kaže da je u 2016. Er Srbija treću godini za redom zabeležila snažan rast uvođenjen novih linija, uključujući i let za Njujurk, kao i uvođenjem širokotrupnog aviona.

Objašnjavajući zašto se baš u Srbiji otvara kontakt centar, on je naveo da su u našoj zemlji stanovništvo i zaposleni otvoreni za nove ideje i nove načine.

Ponovio je da će u startu centar zaposliti 200 ljudi, a do 2020. godine oko 700.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar