U trendu

Nikolić: AMŠ kontinuirano radi na podizanju svesti o bezbednosti u saobraćaju

BEOGRAD – Generalni sekretar AMŠ-a Milan Nikolić pozvao je sve posetioce 55. Međunarodnog salona automobila da posete štandove AMŠ-a i da se upoznaju sa članskim paketima koje AMŠ nudi.

„Ove godine na sajmu tradicionalno promovišemo sve naše usluge i proizvode. Ove godine na dve lokacije, na jednoj smo u hali 1 samostalno, a u hali 2 smo zajedno sa Mnistarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i drugim državnim institucijama, gde zajedno kroz jednu sinergiju i sa istim ciljem i idejom da promovišemo bezbedan saobraćaj kroz našu zemlju“, rekao je Nikolić.

Dodao je da je i ove godine štand AMŠ-a obišao veliki broj posetilaca.

„Ovo je divna prilika da se građani upoznaju sa našim članskim paketima koje pružamo. Da ih na akcijama kupe i sebi obezbede, kako u našoj zemlji, tako i u Evropi, bezbedno saobraćanje i efikasnu i brzu pomoć na putu u slučaju saobraćajne nezgode“, naveo je Nikolić.

AMŠ kontinuirano radi na podizanju svesti o značaju bezbednosti u saobraćaju, ne samo kada je reč o deci, već i o svim učesnicima u saobraćaju.

Svake godine nizom akcija među kojima su takmičenje za osnovce „Šta znaš o saobraćaju“ u okviru kog se 300.000 dece edukuje o saobraćajnoj kulturi i poštovanju saobraćajnih propisa, akcija posvećena motociklistima „Kaciga glavu čuva“, podela auto sedišta za najmlađe sugrađane, kao i zajednička akcija sa Heineken Srbija „Kad ide tura, ne ide gas“.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar