U trendu

NIS: Veliki uspeh aplikacije Drive. Go preuzelo je četvrt miliona potrošača

BEOGRAD – Četvrt miliona potrošača preuzelo je NIS-ovu mobilnu aplikaciju za plaćanje goriva „Drive.Go“, saopštila je danas ta kompanija.

NIS navodi da je reč o velikom uspehu i podseća da „Drive.Go“ omogućava potrošačima plaćanje goriva putem mobilnog telefona na samom točionom mestu, bez potrebe odlaska na kasu na banzinskoj stanici.

Ističe da se tako štedi vreme i omogućava bezbednu i jednostavnu kupovinu goriva.

NIS navodi da je korišćenje aplikacije krajnje jednostavno i sigurno za potrošače.

Dodaje da se svi podaci o platnoj kartici koji se unose prilikom registracije naloga čuvaju se na sigurnosnoj stranici banke te je korišćenje platne kartice uz „Drive.Go“ potpuno bezbedno.

Direktor Centra za digitalnu transformaciju i unapređenje korisničkog iskustva u kompaniji NIS Maria Halar je rekla da kompanija prati savremene trendove i osluškuje potrebe svojih potrošača.

„NIS intenzivno radi na polju digitalizacije u maloprodajnom segmentu, a razvoj inovativnih usluga ostaje u fokusu našeg poslovanja i u narednom periodu“, navela je ona.

Dodala je da se ulaganjem u unapređenje korisničkog iskustva doprinosi i uspešnom poslovanju kompanije što ne bi bilo moguće bez naših potrošača, čije poverenje i zadovoljstvo ostaju onačni cilj i neprikosnoveni imperativ.

NIS je aplikaciju uveo na domaće tržište u aplilu 2020. godine.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.