U trendu

Nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica na Banjici

BEOGRAD – Nova ekspozitura Banke Poštanska štedionica otvorena je danas na Banjici u Ulici Crnotravska 13 u Beogradu.

Svečanu vrpcu na prvoj ekspozituri koja je otvorena ove godine, presekli su član Izvrsnog odbora Banke Poštanska štedionica Tatjana Petrović Arnerić i predsednik Privremenog organa opštine Zubin Potok Srđan Vulović.

Kako je rekla Petrović Arnerić, to je 175 ekspozitura do sada, a nov poslovni prostor otvoren je u saradnji sa Republičkom direkcijom za imovinu i Ministarstvom odbrane.

U poslednje dve i po godine, kaže, radilo se dosta na ravnomernom širenju poslovne mreže, a u tom periodu otvoreno je više od 50 poslovnih objekata širom zemlje uključujući i teritoriju Kosova i Metohije gde je Banka Poštanska štedionica prisutna od aprila 2018. godine.

Direktor Regionalnog centra Beograd Dejan Popović rekao je da se Banka Poštanska štedionica izuzetno brzo razvija i postaje jedna od najvažnijih finansijskih organizacija na ovim prostorima.

„Pružajući finansijske usluge privrednicima, preduzetnicima, poljoprivrednicima, naročito penzionerima, stekla je veliko poverenje na koje smo veoma ponosni i nadam se da ćemo uspeti u zajedničkoj misiji da ostanemo lider na srpskom bankarskom tržistu“, rekao je Popović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)