U trendu

Nova usluga brzog transfera novca u Direktnoj Banci

BEOGRAD – Platna institucija TransferNova u saradnji sa Direktnom Bankom a.d. Kragujevac počela je da pruža uslugu brzog transfera novca – Ria Money Transfer, koja je dostupna u svim ekspoziturama Direktne Banke širom Srbije.

Pored prodajne mreže Direktne Banke, Ria Money Transfer usluga brzog transfera novca na raspolaganju je građanima i u okviru mreže poslovnica Piraeus banke, a koja će se do kraja oktobra 2018. godine u celosti spojiti sa Direktnom Bankom, navodi se u saopštenju Direktne Banke.

Novac koji je putem Ria Money Transfer usluge poslat u Srbiju se isplaćuje u evrima i na raspolaganju je korisnicima u roku od 15 minuta od momenta slanja, bez dodatnih troškova za primaoca.

Ovu uslugu brzog slanja novca karakterišu transparentnost, kao i niži troškovi za korisnike koji šalju novac iz inostranstva.

Pored toga, poslovna strategija kompanije pružaoca usluge se zasniva na brzoj, sigurnoj i povoljnoj usluzi prijema novca.

Direktna Banka a.d. Kragujevac je domaća banka, čija je strategija poslovanja usmerena ka poslovima sa stanovništvom i privredom, odnosno malim i srednjim preduzećima, kao i ka poljoprivrednim gazdinstvima.

Direktna Banka nastala je prilikom kupovine KBM banke 2016. godine, potom je kupila Findomestic BNP Paribas, a ove godine je postala 100-postotni vlasnik i Piraeus banke a.d. Beograd – što će do kraja ove godine doprineti dodatnom uvećanju njene prodajne mreže širom Srbije.

Samo u 2017. godini, Direktna Banka ostvarila je dobit od 1,9 milijardi dinara, a u drugom kvartalu ove godine dobit u iznosu od 218 miliona dinara.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.