U trendu

Novak Djoković brend ambasador austrijske Rajfajzen banke

Najbolji teniser sveta Novak Djoković i Rajfajzen internacional banka (Raiffeisen Bank International – RBI) sa sedištem u Beču danas su objavili početak saradnje.

Djoković, koji je na poziciji broj jedan u tenisu u rekordnom periodu od 316 nedelja, biće brend ambasador RBI i njenih ogranaka u srednjoj i istočnoj Evropi.

Rajafajzen banka je u saopštenju navela da će takodje podržati nedavno otvorenu Tenisku akademiju Novaka Djokovića u Beogradu.

„Počastvovan sam što sam postao brand ambasador i partner Rajfajzen banke u projektu Teniske akademije ‘Novak Djoković’ koji mi je veoma važan. Sada ćemo još snažnije podržati mlade tenisere u nastojanju da postanu šampioni kako na terenu, tako i van njega“, rekao je Djoković.

Istakao je da je to što je imao jak tim pravilo veliku razliku u njegovoj karijeri i zato želi da takvo okruženje pruži svim talentima u akademiji.

„Raiffeisen je važan partner koji je prepoznao našu misiju i zajedno ćemo raditi na razvoju i unapredjenju tenisa“, kazao je Djoković.

Predsednik Izvršnog odbora Rajfajzen banke u Srbiji Zoran Petrović je rekao da to što će Novak Djoković biti zaštitno lice banke potvrdjuje njenu viziju da bude banka broj jedan kad je reč o preporukama klijenata.

„On je jedan od najuspešnijih, ako ne i najuspešniji sportista kome se najviše dive, a koji dolazi iz srednje i istočne Evrope. Zbog činjenice da delimo veoma slične vrednosti, verujemo da je naše partnerstvo savršen spoj“, rekao je Petrović.

Saradnja je zaključena na period od tri godine sa mogućnošću produženja. Pored opšte podrške akademiji, Rajfajzen banka će podržati učešće mladih igrača na važnim omladinskim turnirima.

Uz pojavljivanje u reklamama i aktivnostima na društvenim mrežama Rajfajzen grupacije, Djoković će učestvovati i na odabranim dogadjajima banke. Prva reklama nedavno je snimljena u Monte Karlu, boravištu Novaka Djokovića, i biće emitovana u srednjoj i istočnoj Evropi za nekoliko dana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.