U trendu

Nove digitalne usluge Komercijalne banke

BEOGRAD – Komercijalna banka je svojim klijentima omogućila nov način dolaska do sredstava na računu, besplatno i bez posete banke, a putem usluge „Online keš kredita“ kojom mogu podići kredit i aplikacije „KombankPay“ koja omogućava da se telefonom, umesto platnom karticom, obave plaćanja.

Novi „Online keš krediti“ namenjeni su klijentima Komercijalne banke, korisnicima WEB eBanking naloga, koji primaju zaradu putem tekućeg računa u banci, navodi se u saopštenju.

Takođe, „Online keš kredite“ klijenti mogu dobiti bez administrativnih zabrana, potpisivanja menica i troškova obrade zahteva kredita.

Navodi se da se odobravaju u iznosu do 600.000 dinara, sa maksimalnim rokom otplate do 71 mesec i fiksnom kamatnom stopom tokom čitavog perioda otplate.

Kako bi se prijavili za dobijanje kredita putem usluge „Online keš kredit“, potrebno je da klijenti prođu tri koraka: podnošenje zahteva, prilaganje dokumentacije i realizacija, navodi Komercijalna banka.

KombankPay aplikacija dostupna je svim postojećim klijentima sa aktivnim WEB eBanking nalogom i Visa ili Mastercard beskontaktnim karticama.

Klijentni banke tu aplikaciju mogu besplatno preuzeti sa Gugl prodavnice, a kompatibilna je sa Android operativnim sistemom i NFC tehnologijom.

Nakon jednostavne registracije, digitalizuje kartice i omogućava plaćanja prislanjanjem mobilnog telefona na terminale sa opcijom beskontaktnih plaćanja, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.