U trendu

Od sutra karta za brzi voz od Beograda do Novog Sada 400 dinara

Period promotivnih cena voznih karata za brzi voz „Soko“ od Beograda do Novog Sada je produžen, a cena vožnje u jednom smeru na ovoj relaciji od sutra je 400 dinara, saopštio je „Srbija voz“.

Brza pruga od Beograda do Novog Sada je puštena u saobraćaj 19. marta ove godine i do sada je cena vozne karte na toj relaciji bila 300 dinara.

„Soko“ saobraća kao Intercity voz, koji za 36 minuta prelazi udaljenost i staje samo na jednoj stanici, i kao Regio Express voz, koji putuje oko 48 minuta i staje na sedam stanica.

„Srbija voz“ je obezbedio i posebne uslove za prevoz zaposlenih – cena mesečne pretplatne karte za Regio voz iznosi 6.874 dinara, što je 48 odsto niže za radnike koji koriste voz kao prevozno sredstvo u odnosu na ukupnu cenu pojedinačnih karata na mesečnom nivou koje su bile dostupne tokom promotivnog perioda.

Karte se mogu kupiti na putničkim blagajnama i kartomatima, a kupovinom onlajn na sajtu „Srbija voza“ ili putem mobilne aplikacije obezbeđen je i dodatni popust od pet odsto, navodi se u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.