U trendu

Od sutra Međunarodni sajam turizma u Novom Sadu

NOVI SAD – U Novom Sadu danas počinje trodnevni Međunarodni sajam turizma, na kojem učestvuje Turistička organizacija Vojvodine u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama i pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za privredu i turizam, objavila je Turistička organizacija Vojvodine.
Fokus ovogodišnjeg sajma, koji se održava 53. put, biće receptivni turizam regiona, kako bi se omogućilo regionalno predstavljanje ponude udaljenim tržištima i dovođenje stranih turista u regione država dunavskog sliva.

Zemlja partner ove godine je Crna Gora, a predviđeno je da se na sajmu održavaju poslovni sastanci, radi upoznavanja sa profesionalnim kupcima, te povezivanja sa udaljenim tržištima, kao i da se predstave mogućnosti za finansiranje programa, projekata i inicijativa za razvoj turističke ponude.

Jedan od sadržaja biće i dani karijere u turizmu, odnosno predstavljanje ponude i potražnje poslova u turizmu.

Biće naravno predstavljena i ponuda aranžmana turističkih agencija, ski-centara, hotela, te ponuda opreme i pribora za hotele, restorane kao i gastro ponuda regiona.

Najboljima koji su postigli vrhunske rezultate u turizmu biće dodeljene medalje, povelje i pehari.

Turistička organizacija Vojvodine predstaviće vojvođansku turističku ponudu a akcenat će biti na gastronomiji i kampanji „Vojvođanski ručak – neodoljivi ukusi ravnice“.

Sajam traje do 19. novembra.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar