Onlajn Poljoprivredni sajam od 14. do 18. decembra

NOVI SAD – Međunarodni poljoprivredni sajam, ove godine u onlajn izdanju, biće organizovan od 14. do 18. decembra, a građani će moći da prate manifestaciju putem sajta na www.expoonline.rs.

Kako je saopštila PR služba Novosadskog sajma, prijavilo se više od 130 izlagača iz zemlje i inostranstva, koji će ponuditi proizvode i usluge u oblasti poljoprivrede, a pripremljeni su popusti i sajamske akcije, i jedino što će biti potrebno je da se posetioci besplatno registruju.

Komunikacija između izlagača i posetilaca omogućena je video ili audio pozivom, mejlom ili četom.

Pored toga, poslovna publika će moći da inicira sastanak sa svakim od izlagača, koji će biti održan u realnom vremenu, u unapred dogovorenom terminu.

Poklon igra neće izostati ni u onlajn izdanju.

„Vlasnik profila čija objava bude najviše puta podeljena na Fejsbuku dobiće na poklon – traktorsku kosačicu John Deere X350R, darodavca KITE DOO“, precizirali su organizatori.

Na Nacionalnoj izložbi stoke biće predstavljeno više od 150 grla goveda, konja, ovaca i svinja, koje izlaže više od 30 odgajivača iz Srbije.

Isto toliko kompanija i individualnih proizvođača predstaviće svoje proizvode i usluge za koje su dobili šampionske pehare na ocenjivanju kvaliteta „Najbolji u 2020“.

Kongresni segment, koji obuhvata konferencije i stručne skupove, takođe se organizuje onlajn na platformi expoonline.rs.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.