U trendu

Otvaranje hotela „Vajsroj Kopaonik Srbija“ 15. juna

BEOGRAD – Lanac hotela „Vajsroj hotels end rizorts“ (Viceroy Hotels&Resorts) otvoriće 15. juna na Kopaoniku luksuzni hotel za pet zvezdica.

Kako je saopštio hotel „Vajsroj Kopaonik Srbija“, to će biti prvi hotel sa pet zvezdica na Kopaoniku, koji je ujedno i prvi hotel na evropskom kontinentu poznatog ugostiteljskog brenda „Vajsroj hotels end rizorts“ .

Na svečanosti će se medijima i gostima obratiti generalni direktor Vajsroj hotel grupe Majk Volš i direktor hotela „Vajsroj Kopaonik Srbija“ Goran Kovačević.

Prisustvovaće i ambasador Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Mubarak Said Ahmed Buršid Al-Daheri, kao i predstavnici zvaničnih državnih institucija.

Dolazak u Srbiju lanca hotela „Vajsroj hotels end rizorts“ nedavno je najavio i ambasador Srbije u SAD Marko Đurić, nakon razgovora s direktorkom globalne prodaje tog lanca Sem Torgerson.

„Vajsroj hotels end rizorts“, ugostiteljski brend iz Los Andelesa, objavio je ranije, kako su preneli mediji, da će 2021. otvoriti svoj prvi hotel sa pet zvezdica na evropskom kontinentu – luksuzni „Vajsroj Kopaonik Srbija“, kao i da će taj hotel imati 119 soba i penthaus, ski bar, restoran, spa centar, tri sale za sastanke, biblioteku, spoljni đakuzi, dečiji klub i ski servis.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.