U trendu

Otvoren novi kanal komunikacije direktora sa zaposlenima u Pošti Srbije

U JP Pošta Srbije danas je otvorena nova direktna telefonska linija za komunikaciju direktora sa zaposlenima, a priliku da u trajanju od dva sata razgovaraju sa vršiocem dužnosti direktora Zoranom Djordjevićem i izvršnim direktorima danas je iskoristilo čak 66 zaposlenih u Pošti.

Javljale su se kolege iz svih krajeva Srbije, koje su sa direktorom želele da podele predloge, probleme, nedoumice, ali i da ga upitaju o planovima za reorganizaciju i modernizaciju poslovanja, saopštila je Pošta Srbije.

Zanimala su ih i druga pitanja, od značaja za njihov radno-pravni status, zarade, mogućnost napredovanja, vrednovanje radnog učinka, a razgovore sa zaposlenima vodili su i izvršni direktori u Pošti Srbije.

„Profesionalno i lično veoma sam zainteresovan za mišljenja, predloge, razmenu ideja sa zaposlenima, posebno za poteškoće sa kojima se suočavaju u obavljanju svakodnevnog posla“, rekao je Djordjević.

Prema njegovim rečima, aktivno slušanje i neposredna komunikacija doprinose uspešnijoj organizaciji i poslovanju, a briga o zaposlenima i aktivna podrška, motiv su za uvodjenje ovog kanala komunikacije.

„Zadovoljan sam odzivom zaposlenih, kao i kvalitetnim predlozima koje sam danas imao priliku da čujem“, istakao je Djordjević, po završetku dvočasovne komunikacije za zaposlenima.

Direktni razgovori direktora Djordjevića i izvršnih direktora Preduzeća sa zaposlenima, putem novog kanala komunikacije, od danas postaju praksa u Pošti Srbije, i održavaće se na mesečnom nivou.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.