Otvoren novi tržni centar Big Fešn na Karaburmi

Tržni centar „Big Fešn“ u čiju izgradnju je investirano 80 miliona evra, danas je otvaren na Karaburmi.

Tržni centar u Višnjičkoj ulici je otvorio gradonačelnik Beograda Siniša Mali istakvši da je reč o investiciji „vrednoj 80 miliona evra, koja će doneti novih 1.500 radnih mesta“.

On je rekao da je ovo veliki dan za Beograd i opštinu Palilula podsetivši da na mesto nekadašnje fabrike u stečaju, gradjani sada imaju moderan tržni centar, saopštila je gradska uprava.

„Osim što stare fabrike pretvaramo u moderne objekte, na ovaj način zapošljavamo domaću gradjevinsku industriju i mislim da, uz pomoć investitora, menjamo lice grada“, rekao je Mali.

Otvaranju „Big Fešn“ tržnog centra prisustvovala je i ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer-Kam koja je naglasila da je izgradnja šoping-centra na Karaburmi „još jedan dokaz prijateljstva dva naroda“.

„Veoma sam ponosna jer se broj vodećih izraelskih kompanija koje se bave nekretninama a posluju i u Srbiji konstantno povećava“, rekla je Fišer-Kam.

Ona je dodala i da kompanija „Big šoping centers“ posluje u Srbiji od 2007. i do sada je investirala oko 150 miliona evra, navodi se u saopštenju.

Direktor kompanije „Big šoping centers“ Ejtan Bar Zev rekao je da je danas otvoren drugi tržni centar te kompanije u Srbiji. „To je deo naše dugoročne vizije, jer želimo da razvijamo naš brend na srpskom tržištu“, rekao je Zev.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.