U trendu

Otvorena izloĹžba najluksuznijih automobila Car Show 2022

BEOGRAD – IzloĹžba najluksuznijih automobila na trĹžiĹĄtu, Car Show 2022, na kojoj će 20 poznatih brendova predstaviti 57 prvoklasnih modela četvorotočkaĹĄa poslednje generacije, a koje će posetioci moći da isprobaju u test voĹžnji, otvorena je danas u TC Galerija u Beogradu i trajaće do 23. oktobra.

Radno vreme Galerije je od 10 do 22 časa, svakog dana, a ulaz je besplatan.

Brendovi koji su predstavili svoje novitete su Mercedes, Tojota, Folksvagen, Audi, Kia, zatim Volvo, Fiat, Jeep, Alfa Romeo, BMW, Honda, Mini, Jaguar, Land Rover, Ranger Rover, Hjundai, Ford, kao i MG, Nisan, PeĹžo, Opel i Motogrini.

Rukovodilac prodaje Ringier Serbia Andrej Mah je podsetio da je prošlogodisnji Car Show imao 13 brendova koji su predstavili 40 automobila i uporedio sa ovogišnjih 20 brendova koji će predstaviti čak 57 vozila.

„Imam čast da kaĹžem da ove godine manifestacija ima predstavljanje sa joĹĄ viĹĄe brendova automobila, 20 brendova koji će posetiocima predstaviti 57 velicanstvenih vozila, pod ovim krovom trenutno imamo 10.000 konjskih snaga”, rekao je Mah.

On je dodao da se nakon zatvaranja izložbe predstavljanje automobila seli u virtuelni prostor, odnosno da će zainteresovani moći da luksužne četvorotočkaše i sve detalje vide na internet stranici Car Show.

Marketing menadžerka Galerije Vanesa Jovanović je rekla da je čast ugostiti Car Show drugu godinu za redom i da se nada da će ova manifestacija postati tradicionalna.

“Na ovaj način Galerija opravdava svoje ime kao jedno mesto svih dešavanja, za sve”, rekla je Jovanovićeva.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.