U trendu

Pančevo: Tamiš kapija dobila novo dečje igralište (VIDEO)

Novo dečije igralište, čiju je izgradnju finansirala kompanija „Appraisal Associates and Consultants“, otvoreno je danas u okviru stambeno-poslovnog objektu „Tamiš kapije“ u Pančevu.

Na otvaranju igrališta sa ljuljaškama, klackalicama, konjićima i drugim sadržajima, okupio se veliki broj roditelja s decom, koje su zabavljali animatori.

Direktor kompanije Slobodan Hajduković rekao je novinarima u Pančevu da će u narednom periodu nastojati da novim aktivnostima i sadržajima unapredjuju kvalitet stanovanja u „Tamiš kapiji“.

Ocenio je da je taj stambeno-poslovni kompleks najmoderniji u Pančevu, navodeći da nudi poseban koncept življenja jer stanari mogu zadovoljiti brojne potrebe.

„Izuzetno smo srećni i zadovoljni što danas otvaramo i dečije igralište, čime dodatno upotpunjujemo sadržaje u kompleksu. Pored novog igrališta, tu se nalaze i supermarket, igraonica, deo za sportske aktivnosti, apoteka, nekoliko kafića i restoran. Zapravo, sve što je potrebno za udoban, moderan i komforan način života“, rekao je Hajduović i dodao da je prodat veći deo stanova u kompleksu koji ima 276 stanova i 23 lokala.

Stambeno-poslovni kompleks „Tamiš kapija“ otvoren je 19. juna, a nalazi se izmedju ulice Dositeja Obradovića i nasipa reke Tamiš i prostire se na 43.000 kvadrata neto površine.

Pored novog dečijeg igrališta, u kompleksu se nalaze i veliki supermarket, restorani, fitnes centar, pošta, menjačnica, bankomat i zona za rekreaciju.

Prizemlje i nivo galerije su namenjeni uslužnom sadržaju a od prvog do petog sprata su stanovi različitih struktura, od garsonjera do petosobnih, i svaki od njih ima obezbedjeno parking mesto.

Kompanija „Appraisal Associates and Consultants“ jedna je od vodećih u upravljanju nekretninama u Srbiji i regionu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.