U trendu

PKS: Nastup srpskih vinarija na sajmu vina ‘London Wine Fair 2024’

Privredna komora Srbije (PKS) objavila je danas da sa Razvojnom agencijom Srbije (RAS), uz podršku Generalnog sekretarijata Vlade Srbije, prvi put organizuju nastup srpskih privrednika u okviru Nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu vina „London Wine Fair 2024“.

Sajam će se održati u Londonu od 20. do 22. maja 2024, a u okviru štanda Srbije biće predstavljen i regionalni sajam „Wine vision by Open Balkan“.

Na Nacionalnom štandu Srbije svoju ponudu promovisaće „Matalj“ vinarija, Atelje vina „Šapat“, Evrdevik vinarija, „Deurić“ vinarija, „Doja“ vinarija, „Virtus“ vinarija, „Molovin“ vinarija, „Panjković“ vinarija, kao i Savez proizvođača rakije Srbije i Wine vision by Open Balkan.

Istaknuto je da je „London winw fair“ jedna od najvećih i najznačajnijih specijalizovanih izložbi vina u Velikoj Britaniji i Evropi, na kojoj se susreću distributeri i predstavnici vodećih maloprodajnih lanaca.

Kao najveći sajam pića u Velikoj Britaniji, londonski sajam vina, više od 40 godina, privlači desetine hiljada kupaca iz svih barova, restorana, supermarketa, distributera na tri dana umrežavanja, navela je PKS.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.