U trendu

PKS pozvala na glasanje za priznanje 'Prijatelj porodice'

Privredna komora Srbije (PKS) pozvala je danas sve zainteresovane da do 15. avgusta glasaju za kompanije koje su u okviru svoje delatnosti na najbolji način uskladile poslovne i porodične obaveze zaposlenih, a koje će dobiti priznanje „Prijatelj porodice 2023“.

Kako je precizirano, zainteresovani za svoje favorite mogu glasati putem sajta.

Za priznanje „Prijatelj porodice 2023“ konkurisale su 24 kompanije u tri kategorije – mala i srednja preduzeća, velika preduzeća i javna preduzeća, čiji je većinski vlasnik država.

Za mala, srednja i velika preduzeća glasači mogu dati po jedan glas, za najviše tri kompanije, dok u kategoriji javnih preduzeća mogu glasati za jednu firmu.

Projekat „Prijatelj porodice“ realizuju PKS i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju sa ciljem podizanja svesti o značaju povezivanja rada i roditeljstva i kreiranja radne atmosfere u kojoj će zaposleni imati mogućnost da daju svoj maksimum održavajući balans između posla i porodice.

Istaknuto je da kvalitetno usklađivanje poslovnog i porodičnog života i isticanje primera dobre prakse, jača odnose u porodici, daje podršku mladim ljudima da se ostvare u ulozi roditelja, ali i unapređuje poslovanje, društvenu odgovornost i standarde privređivanja.

O izboru najboljih primera „Prijatelja porodice 2023“, odlučuje stručni žiri, javnost, kao i zaposleni u kompanijama.

Ceremonija proglašenja pobednika i dodele priznanja Prijatelj porodice 2023 biće organizovana tokom jeseni.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar