U trendu

Počinju radovi na stambenoj zgradi BW Terraces

BEOGRAD – Belgrade Waterfront i domaća građevinska kompanija Starting objavili su početak saradnje na izgradnji zgrade BW Terraces na lokaciji „Beograd na vodi“.

Ova zgrada će zahvaljujući jedinstvenim arhitektonskim rešenjima u kojima dominiraju prostrane terase, desnu obalu Save učiniti još atraktivnijom za stanovanje, navodi se u saopštenju.

Kompanija Starting specijalizovana je za objekte visoke i niske gradnje, a u portfoliju ima više od 280 uspešno realizovanih projekata.
„Obuhvatajući oko šestine ukupne površine stana, prostrani balkoni BW Terracesom ogućavaju stanarima da maksimalno iskoriste prirodnu svetlost i pružaju im jedinstven pogled na reku, Kulu Beograd ili panoramu prestonice“, kaže se u saopštenju.

BW Terraceše odlikuje i drugim izuzetnim karakteristikama, među kojima su, kako dodaju, ponton za čamce na delu obale ispred zgrade, zatvoreni bazen sa izlazom na uređeni travnjak, teretana sa staklenim zidovima, prostor za jogu, ali i neposredna blizina Kule Beograd, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu Galerije Belgrade, brojnih lokala, kafića i restorana, pešačkih i biciklističkih staza.

„Uvek nam je posebno zadovoljstvo kada u okviru Belgrade Waterfront-a angažujemo domaće kompanije čiji je kvalitet već dokazan na projektima na kojima su prethodno bile angažovane“, rekao je generalni direktor Belgrade Waterfront-a Nikola Nedeljković.

Saradnja sa kompanijom Starting predstavlja, kaže, novi korak u jačanju domaće građevinske industrije, ali i veoma važan korak u realizaciji jedinstvenog „al fresco“ životnog stila u okviru Belgrade Waterfront-a koji omogućava da se na savršen način provede vreme u opuštanju, druženju sa porodicom i prijateljima, pa čak i radu na otvorenom, bez napuštanja komfora svog doma.

Kao arhitektonsko rešenje renomirane međunarodne kompanije za dizajn, inženjering i urbanističko planiranje RMJM, BW Terraces će budućim stanarima pružiti obilje prirodne svetlosti i osećaj prostranosti, sa visinom plafona od 2,8 metara.

„Sa posebnim zadovoljstvom ulazimo u izgradnju BW Terraces, zgrade koja će našim sugrađanima pružiti vrhunski kvalitet stanovanja. Zahvalni smo na prilici da budemo deo procesa ulepšavanja Beograda i vraćanja prestonice na reke“, istakao je direktor kompanije Starting d.o.o. Nikola Trivić.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar