U trendu

Popusti na polise za vozila, i nagrade iz Dunav Osiguranja

BEOGRAD – Kompanija Dunav osiguranje u okviru tradicionalne prolećne akcije pripremila je popuste za polise koje automobilima pružaju zaštitu u slučaju nezgode u saobraćaju, kao i poklon vaučere.

Do 30. aprila svi koji kupe auto-kasko osiguranje ostvariće popust od 15 procenata na visinu premije osiguranja za putnička vozila.

Iz Dunav osiguranja navode da ponuda važi za vozila koja se prvi put registruju, kao i za sva ostala, uključujući obnovu osiguranja, kao i ugovaranje osiguranja za polovna vozila.

„Za osiguranje od auto-nezgoda ili za pomoć na putu, tu je popust od 30 posto, a u slučaju da se objedine ova dva osiguranja, popust iznosi čak 50 procenata“, saopštili su iz Dunav osiguranja.

Dodaje se da polisa osiguranja od auto-nezgode pokriva smrt koja nastupi usled nesrećnog slučaja pri vožnji ili upravljanju motornim vozilom, ali i trajne invaliditete.

Oni koji tokom trajanja akcije zaključe neko od osiguranja motornih vozila dobiće i nagradu, navode iz Dunav osiguranja.

Za zaključivanje auto-kasko polise Dunav poklanja vaučer od 4.000 dinara koji se može iskoristiti za usluge tehničkog pregleda, zamenu stakala, zamenu ili nabavku guma a do 30. juna u lancu od 70 tehničkih pregleda Dunava.

Dodatni poklon u vidu polise osiguranja pomoći na putu namenjen je svima koji tokom trajanja akcije kupe polisu kasko osiguranja za nova vozila.

Ta polisa važi na svakom putovanju, bilo gde u Srbiji ili širom Evrope, uključujući i Tursku, a pokriva osnovne rizike koji se mogu desiti na putu.

Iz Dunav osiguranja poručuju da je zajednički cilj sigurno putovanje automobilom do odredišta i bezbedna vožnja.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.