U trendu

Porudžbine CarGo Butler od danas mogu da se plate i kešom

BEOGRAD – Korisnici usluga CarGo Batler porudžbine od danas, osim karticom, mogu da plaćaju i kešom, saopšteno je iz ove kompanije.

Iz CarGo dodaju da će na taj način veći broj građana moći da uživa u specijalitetima koje CarGo Batler nudi.
“Osluškivali smo potrebe naših korisnika i vredno radili kako bismo ih ispunili. Pored standardne naplate putem kartica, porudžbine preko CarGo Batler aplikacije od sada mogu da se plate i kešom, čime smo pristup CarGo Batler usluzi omogućili većem broju građana”, rekao je generalni direktor CarGo Batlera Nikola Aćimović.
On je dodao da se CarGo Batler istakao na tržištu dostave i po tome što korisnicima nudi neverovatne popuste do čak 50 odsto za potpuno drugačije ukuse.

Sada će, naveo je Aćimović, u popustima i besplatnoj dostavi moći da uživaju i oni koji nisu navikli da plaćaju karticom.
Istakao je da je preduslov otvaranja ove pogodnosti bilo proširenje tima dostavljača CarGo Batlera, koji je sada veći za 100 ljudi.
„CarGo od početka poslovanja radi na tome da građani steknu naviku onlajn plaćanja, ali smo svesni činjenice da, kada je reč o dostavi namirnica, često lakše i praktičnije da postoji mogućnost gotovinskog plaćanja“, rekao je Aćimović.

Dodao je da su za CarGo korisnici prioritet i da je zato inženjerski tim kompanije vredno radio kako bi bile ispunjena i ova želja.

Prema njegovim rečima, veća potražnja uticala je na širenje tima, zbog čega je u poslednjih par nedelja uposleno 100 CarGo Batlera.
Aćimović je naglasio i da će širenjem CarGo Batler mreže dostavljača, korisnici dobijati svoju porudžbinu u još kraćem vremenskom roku.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.