U trendu

Poslovodstvo Pošte Srbije o programu poslovanja

Menadžment Pošte Srbije, vršilac dužnosti  direktora Zoran Đorđević, izvršni direktori i direktori ključnih funkcija razmatrali su danas najvažnija pitanja iz poslovanja, pokazatelje finansijskog položaja i aktivnosti koje predstoje prema programu poslovanja.

Dogovorene su, kako je saopštilo to preduzeće, aktivnosti koje će se realizovati u naredna dva meseca, kao i aktivnosti koje su predviđene sporazumom sa Vladom Srbije od 15. novembra, a koje će se se u svemu sprovesti u skladu sa tim dokumentom.

Teme sastanka bile su i prijem novih izvršilaca i odziv kandidata na aktuelnim

konkursima, hodogram aktivnosti na zadacima reorganizacije i nove sistematizacije radnih mesta, kao i nedavne kadrovske promene.

Posebna pažnja posvećena je aktivnostima koje Pošta preduzima na vraćanju poverenja starih korisnika i sveobuhvatnom planu za revitalizaciju poslovanja u skladu sa izvršenom procenom štete.

Na sastanku je govoreno i o preseku stanja i dosadašnjim rezultatima na novim projektima saradnje sa DHL-om, projektima e-Arhiv, e-Notar i e-Novčanik, zameni starijih poštinih bankomata i koracima koji predstoje na daljem razvoju infrastrukture.

Učestvovali su izvršni direktori zaduženi za informacione tehnologije i finansije i

kadrove, direktori funkcija za usluge, poštansku mrežu, ljudske resurse, pravne

poslove, finansije i ekonomske poslove, zamenik direktora funkcije nabavki,

investicija i održavanja, kao i specijalni savetnik direktora Preduzeća. Određeni su rokovi i dinamika za sve aktivnosti, a sledeći sastanak je zakazan za

početak sledeće nedelje.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar