U trendu

Pošta pomaže radnicima čija deca polaze u prvi razred

BEOGRAD – Zaposleni u Pošti Srbije čija deca polaze u prvi razred osnovne škole dobili su mogućnost da rade klizno radno vreme gde to organizacija posla dozvoljava, saopštila je danas Pošta Srbije.

Nova Odluka o radnom vremenu i rasporedu radnog vremena omogućila je usklađeno klizno radno vreme a posebna pažnja je posvećena samohranim roditeljima koji imaju prioritet.

Po nalogu v.d. direktora Zorana Đorđevića stručne službe dobile su zadatak da u skladu sa prirodom posla i potrebama organizacije rada u najkraćem roku omoguće ovim kategorijama zaposlenih da lakše usklade svoje privatne i radne obaveze preko kliznog radnog vremena.

„Pošta Srbije kao društveno odgovorna kompanija i na ovaj način želi da podrži svoje zaposlene u najvažnijim životnim trenucima, što polazak deteta u školu svakako jeste. Podrška roditeljstvu, kao najvažnijem stubu društva, jedan je od glavnih ciljeva Pošte Srbije, a odluka da omogućimo klizno radno vreme roditeljima školske dece, samo je prvi korak ka realizaciji širih planova za podršku roditeljstvu u okviru Pošte Srbije“, izjavio je Đorđević.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.