U trendu

Pošta širi mrežu, paketomati na 400 lokacija u Srbiji

BEOGRAD – Pošte Srbije proširiće mrežu paketomata na 400, rekao je vd direktora Zoran Đorđević i poručio da se temeljne reforme moraju nastaviti jer će omogućiti razvoj, veće prihode i stalni rast zarada.

Pošte Srbije objavile su da je na sednici kolegijuma Đorđević rekao da će zbog pozitivnih reakcija i velikog interesovanja paketomati biti u svim većim gradovima Srbije.

Precizirao je da je reč o novih 400 atraktivnih lokacija koje i sami korisnici imaju priliku da predlože.
„ U toku su pripreme za uvođenje i drugih najsavremenijih usluga. Uz nova i već planirana ulaganja u dostavna sredstva i nabavku vozila putem lizinga, kao i u novu tehnologiju i najsavremenije mašine za sortiranje pošiljaka, osetiće se značajno poboljšanje usluga, kao i uslova rada zaposlenih“, poručio je on.

Dodao je da je obezbeđeno i jačanje kadrovskih kapaciteta širom Srbije.

„Istovremeno, obezbeđujemo kvalitet najzahtevnijih ekspres usluga, koje pružamo po cenama najpovoljnijim na domaćem tržištu. Kako bismo što manje opteretili korisnike, paketske usluge u unutrašnjem poštanskom saobraćaju pružaju se po veoma povoljnim i nepromenjenim cenama i duplo su jeftinije od konkurencije“, izjavio je on.

Đorđević je najavio širu akciju obezbeđivanja podrške za nove kapitalne projekte preduzeća.

“ Temeljne reforme se moraju nastaviti. One će duže staze omogućiti razvoj i uvećanje poslovnih prihoda, kao i stalni rast zarada u peduzeću“, rekao je on.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.