U trendu

Pošta Srbije dobitnik priznanja Moj izbor za 2021.

Pošta Srbije saopštila je danas da je dobitnik priznanja „Moj izbor“ 2021, u kategoriji „Transport“, u jedanaestoj akciji izbora najboljih domaćih proizvoda i brendova u Srbiji.

Akciju izbora je sprovelo Udruženje „Moja Srbija“, uz podršku Grada Beograda, a da je Pošta medju omiljenim domaćim brendovima pokazali su glasovi potrošača, u konkurenciji 1.000 domaćih proizvoda i brendova u 24 kategorije.

„Priznanje ‘Moj izbor’ od posebnog je značaja za Poštu Srbije i njene zaposlene, upravo jer govori o dubokom poverenju potrošača koje poklanjaju Pošti, kao i da nas naši korisnici prepoznaju kako po kvalitetu usluga, tako i po konstantnim naporima na podizanju standarda u poslovanju“, rekao je v. d. direktora Pošte Srbije Zoran Djrdjević.

Ističe se da „prestižno priznanje ‘Moj izbor’, za kategoriju ‘Transport’ , ‘Pošta Srbije’ dobija četvrtu godinu zaredom, a da je nedelju dana ranije, dobila i priznanje ‘Miljenik potrošača’ u prvom izboru Udruženja ‘Moja Srbija’ , za omiljene brendove na tržištu Srbije bez obzira na poreklo, u kategoriji ‘Transport robe i putnika’, takodje na osnovu najviše dobijenih glasova potrošača“.

Cilj akcije „Moj izbor“ je da skreće pažnju potrošača na dobar kvalitet domaćih proizvoda i poziv da, uvek kada su u mogućnosti, biraju domaće.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.