U trendu

Pošta Srbije: Nova internet prodavnica ePost Shop

Pošta Srbije saopštila je danas da je pokrenula novu elektronsku prodavnicu ePost Shop, što je njena druga elektronska komercijalna usluga za tri godine.

Elektronske prodavnice, kako je istaknuto, omogućavaju brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu poštanskih i komercijalnih proizvoda.

Prodavnici se pristupa na internet stranici https://epostshop.posta.rs, a usluge prodaje robe na daljinu pružaju se fizičkim i pravnim licima na teritoriji Srbije.

U ponudi ePost Shop-a su koverte, poštanski sandučići, ambalaža, čestitke, knjige, telefonski uređaji, školski i kancelarijski program, igračke i drugi artikli iz gift i suvenir programa.

Naručivanje robe moguće je 24 časa dnevno, sedam dana u nedelji, uz brzo i sigurno uručenje porudžbina Post-ekspres uslugom koju korisnik odabere prilikom naručivanja – dostavom ili isporukom u pošti ili na naznačenu adresu.

U Poštinoj internet prodavnici eFilatelija, prvoj e-komerc usluzi te kompanije, na stranici https://efilatelija.posta.rs/, u ponudi su poštanske marke i drugi filatelistički proizvodi i pribor.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.