U trendu

Pošta Srbije predstavila nove usluge na Novosadskom poljoprivrednom sajmu

 Pošta Srbije predstavila je danas na otvaranju 89. Medjunarodnog sajma poljoprivrede u Novom Sadu novu uslugu paketomat kao i pakete usluga kompletne logističke podrške i rešenja za organizaciju pojedinačnih segmenata prevoza i skladištenja robe.

Kako je saopšteno iz tog javnog preduzeća, paketomati su dostupni na Novosadskom sajmu, Železničkoj stanici, na glavnom ulazu u SPENS, i kod glavne pošte u tom gradu a pored trenutno aktivnih 20 paketomata širom Srbije će uskoro biti dostupno još 400 novih, pri čemu lokacije mogu da predlože i korisnici u anketi na sajtu https://paketomat.posta.rs/.

„Pošta Srbije je danas ovde da podrži renomirani novosadski Poljoprivredni sajam sa dugom tradicijom i velikim uticajem na privredna kretanja u zemlji, regionu i šire. Poljoprivreda je oduvek imala nacionalni i egzistencijalni značaj, a dodatno dobija na važnosti u svetlu aktuelnih dešavanja, i treba zajednički da joj damo vetar u ledja i iskoristimo ogromne potencijale“, naveo je v.d. direktora tog javnog preduzeća Zoran Djordjević.

On je kazao da je u toku finalizicija dogovora sa NALED-om i Upravom za agrarna plaćanja (UAP) da se Pošta uključi i pomogne u realizaciji projekta eAgrar, kao i digitalizaciji njihovih servisa.

Očekivano je da će od jula biti moguća i prijava i izmene za sva poljoprivredna gazdinstva u Poštama širom Srbije. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar