U trendu

Pošta Srbije: Slanje knjiga po najpovoljnijoj ceni

Pošta Srbije je danas najavila da će tokom Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, od 21. do 29. oktobra, omogućiti slanje knjiga po do sada najpovoljnijoj ceni.

Slanje knjiga na toj manifestaciji biće organizovano sa Poštinog štanda u areni Hale 1 Beogradskog sajma, na bilokoju adresu u Srbiji, po ceni od 250 dinara po paketu, odnosno pošiljci, u specijalnoj ambalaži.

Pošta Srbije predstavlja se drugi put na Sajmu knjiga, ovoga puta u saradnji sa Udruženjem književnika Srbije. 

„Pošta Srbije uvek je i na svakom mestu gde su naši građani i korisnici. Radujemo se interakciji sa njima i ponovnom susretu na 66. Sajmu knjiga. Pošta je ovoj prestižnoj manifestaciji i posetiocima želela da doprinese više nego povoljnom fiksnom cenom za slanje jednog paketa/pošiljke bilo gde u Srbiji, da bi svi posetioci dodatno mogli da uživaju u prazniku knjige“, rekao je danas na Beogradskom sajmu vršilac dužnosti direktora Pošte Zoran Đorđević.

On je dodao da će Pošte i Udruženja književnika Srbije prvi put imati štand na Sajmu knjiga, a posetiocima će ponuditi bogat i raznovrstan literarni i umetnički program.

Između ostalog, kako je rekao, svetski poznata imena koja učestvuju na 60. Međunarodnim susretima pisaca u Beogradu, na Sajmu će predstaviti stvaralaštvo, potpisivati knjige i razgovarati sa čitaocima.

Izlagači na sajmu knjiga će imati priliku da sa predstavnicima Pošte razgovaraju o saradnji pod povoljnijim uslovima u dostavi knjiga kupcima u njihovim internet knjižarama.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar