U trendu

Poštanska štedionica otvorila novu ekspozituru u Beogradu

BEOGRAD – Uslugu Dina na rate, koja je zamena za čekove, do sada koristi 100.000 građana, rekla je danas direktorka sektora za platne kartice i digitalno bankarstvo banke „Poštanske štedionice“ Jelena Sekulović, prilikom otvaranja nove ekspoziture u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu.

Nova ekspozitura je četvrta koju je banka „Poštanska štedionica“ od početka godine otvorila na teritoriji grada Beograda i rezultat je uspešne akcije „Još bliže Vama“.

„Širenjem svoje poslovne mreže se trudimo da budemo što pristupačniji višemilionskom broju korisnika koje imamo i što konkurentniji“, rekla je Jelena Sekulović i dodala da ova banka sada ima 179 ekspozitura širom Srbije.

Ona je istakla i podršku koju banka „Poštanska štedionica“ pruža nacionalnom Dina kard brendu i ocenila da je već zaživela usluga „Dina na rate“ koja je prava zamena za čekove.

„Ova usluga se već koristi na više od 5.000 post terminala na teritoriji čitave Srbije i sa više od 3.000 trgovaca već imamo ugovore za korišćenje ove usluge“, rekla je Sekulović.

Ona je dodala da više od 100.000 korisnika već koristi ovu uslugu.

Banka „Poštanska štedionica“ ima i promo ponudu keš kredita pod povoljnim uslovima do juna, rečeno je danas.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar