Poštanska štedionica: Poklon 100evra klijentima rođenim 1921.

BEOGRAD – Banka Poštanska štedionica povodom 100 godina postojanja i neprekidnog rada uputila je klijentima – vršnjacima, koji imaju aktivne tekuće račune u banci poklon čestitku uplatom po 100 evra.

Na tekuće račune klijenata banke koji su rođeni 1921. godine uplaćeno je po 100 evra u dinarskoj protivvrednosti, saopštila je Banka Poštanska štedionica.

Kako je navedeno, tim simboličnim gestom Banka Poštanska štedionica želi da zahvali najvernijim klijentima sa kojima je dugi niz godina vežu uzajamna lojalnost, poverenje i poštovanje, zbog kojih postoji, raste i radi.

Banka Poštanska štedionica danas je jaka, sigurna i stabilna finansijska institucija sa jasno artikulisanim državnim interesom i tačnim i restriktivnim rezultatom koja se, slušajući želje i potrebe klijenata, stalno osavremenjuje i usavršava uvodeći nove proizvode i usluge, navedeno je u saopštenju.

Najvažniji zadatak banke u godini jubileja koji će biti obeležen nizom akcija, kao i u svim narednim godinama, ostaje zajedništvo i briga za klijente i zaposlene, kažu u Banci Poštanska štedionica.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.