U trendu

Pretucen radnik Infrastrukture železnica Srbije u Paracinu

BEOGRAD – Grupa huligana noćas je fizički napala i pretukla radnika „Infrastrukture železnica Srbije“ S.Đ. dok je radio i tom prilikom mu nanela više povreda po glavi i polomila nos, saopšteno je iz Infrastrukture železnice Srbije.

Kako se navodi, on je noćas u 2.00 sata izašao na teren u Paraćinu kako bi intervenisao i otklonio smetnje na signalno-sigurnosnim uređajima između železničkih stanica Paraćin i Ćićevac, kada ga je napala grupa hiligana i nanela mu više povreda.

Navodi se i da su napadači zaposlenog S.Đ. držali dvadesetak minuta zatvorenog i pretili mu da ne prijavljuje slučaj koji se dogodio.

S.Đ. se trenutno nalazi na kućnom lečenju i oporavlja od dobijenih povreda.

Policija je izvršila uviđaj na mestu napada na radnika, a iz Infrastrukture železnice Srbije navode da očekuju brzu i efikasnu reakciju nadležnih državnih organa, kako bi počinioci u što krađem roku bili najpre identifikovani i privedeni, a zatim i najstrože kažnjeni.

„Najoštrije osuđujemo ovakav razbojnički napad na železničara u Paraćinu, koji je obavljao svoje radne zadatke i poslove od izuzetne važnosti za bezbednost i funkcionisanje železničkog saobraćaja. Svaki ovakav slučaj nije samo fizički napad na zaposlene u ovoj kompaniji, već predstavlja i direktan nasrtaj na železničku imovinu i ugrožava funkcionisanje i bezbednost železničkog saobraćaja“, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar