U trendu

Priznanje Galenici za brzo implementiranje SAP projekta

BEOGRAD – Galenika je za implementaciju u rekordnom roku najsavremenijeg sistema za upravljanjem poslovanjem dobila regionalnu nagradu na 12. takmičenju „SAP Kvaliti avords“, saopšteno je danas iz te fabrike lekova.

Velika nagrada je dobijena za projekat inovativne poslovne transformacije kroz implementaciju sistema za upravljanje poslovanjem – „SAP S/4HANA Prajvat klaud“.

Projekat implementiran je za sedam meseci uz podršku kompanije „Enetel solušns“.

Direktor IT-a u Galenici Miloš Nikolić ocenio je da ta kompanija gleda u budućnost i dodao da inovativni procesi uz digitalizaciju predstavljaju jedno od važnih postignuća.

„Sa SAP implementacijom, naša kompanija sada koristi 50 najboljih, globalnih farmaceutskih poslovnih procesa, integrisanih u četiri industrijska scenarija koji povezuju prodaju, logistiku i nabavku, proizvodnju i održavanje sa finansijama i kontrolingom, i postavljaju nove, svetske standarde Galenikinog rada u budućnosti“, izjavio je on.

Dodao je da je implementacija SAP-a Galeniku podigla na viši nivo i omogućilo bolju realizaciju potencijala kroz povećanje operativne efikasnosti i strateške agilnosti.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.