U trendu

Produžena velika promotivna akcija Er Srbije

BEOGRAD – Velika promotivna akcija Er Srbije, pod nazivom “Ugrabi svoje mesto”, kojom je obuhvaćeno 225.000 karata po povoljnim uslovima, biće produžena do srede, 29. januara, saopšteno je danas iz te avio-kompanije.

Nacionalni avio-prevoznik Srbije je odluku o produžetku akcije doneo na osnovu povratnih informacija o velikom interesovanju putnika zbog kojeg agenti nisu stizali da obrade sve zahteve klijenata.

Promotivna ponuda odnosi se na putovanja od 28. januara do 15. jula 2020. godine, zbog čega predstavlja idealnu priliku za planiranje letnjeg odmora.

Po značajano sniženim cenama počev od 99 evra, putnicima je dostupan veliki broj destinacija do kojih Er Srbija leti iz Beograda. Putovanje mogu prilagoditi sopstvenim potrebama kupovinom povratne ili karte u jednom pravcu, kao i karte za letove sa presedanjem u Beogradu.

“Želeli smo da svima koji tokom prethodnih dana nisu stigli da kupe promotivne karte pružimo novu priliku za planiranje putovanja. Veliko interesovanje, koje je ovog puta nadmašilo sva očekivanja, jasan je pokazatelj uspeha naše strategije i motiv da što češće obradujemo putnike sličnim akcijama“, izjavio je Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju Er Srbije.

Kupovina avio-karata, u okviru specijalne promotivne ponude, moguća je preko internet sajta airserbia.com, pozivanjem besplatnog broja Kontakt centra 0800 111 528 za pozive iz Srbije, odnosno +381 11 311 21 23 za pozive iz inostranstva, kao i putem ovlašćenih turističkih agenata ili u beogradskim poslovnicama Er Srbije, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.