U trendu

Programeri kompanije Ipification osvojili regionalnu nagradu iz oblasti finansijskih tehnologija

Programeri kompanije Ipification osvojili su regionalnu nagradu na Elevator Lab takmičenju kao startap sa najinovativnijim rešenjem iz oblasti finansijskih tehnologija. 

Prethodnoj je taj tim srpskih programera osvojio prvo mesto na Elevator Lab takmičenju za Srbiju. 
 
Na regionalnom takmičenju pored srpskog predstavnika učestvovali su i startapi iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, a takmičenje je bilo otvoreno i za startape iz Crne Gore i Slovenije.

Kao najbolji startap Ipification je dobio mogućnost da primeni svoje rešenje u Rajfajzen (Raiffeisen) banci u regionu i da predstavi svoje inovativno rešenje na medjunarodnom takmičenju Elevator Lab Demo Day u martu i aprilu 2021. 

Izvršni direktor Ipification Stefan Kostić je rekao da je veoma počastvovan što je prepoznat veliki trud i rad na razvoju rešenja koji će umnogome olakšati i dodatno unaprediti mobilno bankarstvo uz potpunu bezbednost podataka klijenata.

„IPification je napredno i najbezbednije rešenje prilikom registrovanja, prijavljivanja i verifikacije transakcija. Proces verifikacije broja telefona se vrši jednim klikom, bez čekanja na lozinku ili SMS. Najsavremenija tehnologija omogućava očuvanje privatnosti mobilnog korisnika i u skladu je sa svim regulativama Evropske unije i šire“, objasnio je Kostić.

On je dodao da je nagrada podsticaj za mladi srpski tim da nastavi da inovira i doprinese razvoju tržišta u Srbiji i širom Evrope.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.