U trendu

Promotivna ponuda za boravak u „Dunav turistu“ na Zlatiboru

BEOGRAD – Svi oni koji žele odmor da provedu na Zlatiboru i razmišljaju gde će odsesti, u odmaralištu „Dunav turist“ pripremili su promotovnu ponudu kako u zimskom, tako i za letnji period.

Direktor „Dunav turista“ Srđan Nedeljković kaže da je povodom održavanja Sajma turizma u Beogradu posetiocima na raspolaganju promotivna ponuda i da ako u periodu od 17. do 24. februara plate dva nohenja u objektu na bazi polupansiona od 2.900 dinara po osobi, treće noćenje dobijaju gratis.

Za period van sezone penzioneri mogu dobiti smeštaj sa popustom od 20 odsto za boravak od 1. jula do 8. septembra.
Ukoliko plate pet dana boravka u „Dunav turistu“ po ceni od 3.000 dinara (polupansion), gratis dobijaju još dva dana. Da bi se ostvarila ova pogodnost potrebno je da se do 3. juna uplati 50 odsto od ukupne cene aranžmana.

Deca do sedam godina ne plaćaju usluge u odmaralištu , a deca od sedam do 12 godina 1. 300 dinara po danu.

Nedeljković ističe da su posetioci zadovoljni i da im je posebno važno što se odmaralište nalazi u samom srcu Zlatibora, a okruženo je četinarskom šumom.

„Imamo 24 sobe i sedam apartmana, a takođe posedujemo i konferencijsku salu koja je posebno opremljena i ima 150 mesta. Takođe imamo i atrjum kafe i internet kafe“, kaže Nedeljkoić.
Takođe posetiocima su na raspologanju i velnes centar sa teretanom.

Nedeljković ističe da je kuhinja posebno poznata jer se na njoj može naći veliki izbor specijaliteta sa područja Zlatibora.
Krajem 2019. renovirali su terasu koja je poseban dragulj turističke ponude .

Posetioci najviše ističu ljubaznost osoblja, dobru kuhinju, cistočhu, a posebno im je važno što je na dobroj lokaciji.

Radmila Grujić iz Beograda kaže da u Dunav turistu boravi već sedmu godinu, uglavnom preko zime, a ponekad u letnjem periodu, i da je posebno zadovoljna lubaznošću osoblja, to što je higijena na visokom nivou, što je odmaralište na dobroj lokaciji i poseduje dobre sadržaje.
Nataša Grbović iz Beograda kaže da se uvek lepo odmori, da je uvek obraduje profesionalno, ljubazno i uslužno osoblje, a takođe hrana je, kaže, izvrsna sa velikom ponudom zlatiborskih specijaliteta.

Dejan Miljević ističe da budući da sa unucima dolazi u ovo odmaraliste veoma mu znači što se vodi računa o higijeni , što su apartmani komforni, a takođe ima sve što je potrebno za decu – hranilice, krevetac, igraonica….

Svetlana Maslar takođe preporucje ovaj objekat svima koji su u dlilemi gde da odsednu jer su cene prihvatljive, a usluga, kaže, odlična.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar